I helgen åkte vi till Falsterbo, för en gång skull i strålande sol. Härligt. Vi kollade dressyren för sjuåringarna. Vi fick se riktigt bra ridning på väldigt fina hästar. Även Jan Brink var med. Han fick två större missar tyvär och hamnade sist. Även de bästa kan ha en tuff dag. Det var ändå kul att se honom rida.
Vi tittade även på lite uppvisningar
WE med Åsa Saletros
En dressyruppvisning med en PRE-hingst
och miniatyr-hästar, så söta de var.
Riktiga hästar bara lite mindre😊
Vi tog en glasspaus och åt frozen youghurt
Det som är riktigt uselt på Falsterbo är utbudet av bra mat, det finns ingen bra mat överhuvudtaget, det är bara friterat, pizza hamburgare våfflor mm och allt detta är svindyrt, jag och dottern tog varsin våffla för det facila priset av 50 spänn, ville vi ha något på som sylt, grädde eller nutella kostade varje tillägg 15 spänn till. Varför undrar jag??? Man ska kanske inte bli förvånad med tanke på matutbudet på olika tävlingsplatser. Är det så här dåligt inom andra idrotter? eller är det bara inom ridsporten man inte tänker äta som en idrottsman??
Önskar lite fräschare mat till nästa år.
Sedan avslutade vi dagen med en clinic med Tristan Tucker.
Fick en hel del bra tips att ta med i min egen ridning.
Det blev lite shopping med:)
Gråa benlindor med lite glitter på
En ny nummerlapp.....
...och ännu mera glitter
allt för tävling:)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar