fredag 6 mars 2015

Göteborg Horse Show

Tidigt tidigt i lördags åkte jag och dottern till Götebog. Bussen avgick från Hässleholmsgården redan kl sex, det var mörkt och kallt men vi var pigga och glada och såg fram emot en dag i hästens tecken.
 
Resan till Göteborg gick bra, vi hade lite fika med oss som vi åt på bussen.
 
Vi var framme vid nio-tiden och jag och dottern gick direkt in på mässan innan det blev för mycket folk där. Dottern köpte ett par italienska ridstövlar, skitsnygga i kalvskinn och lack. De kostade 1500  kr men vi fick betala i euro vilket gjorde att det faktiska priset blev 1434 kr, ett kap. Hon handlade även en ny grimma till ponnyn, det behövde han verkligen för han har bara ca 12 st innan:). Dottern köpte även Kyras bok och den kommer jag också att läsa. Sen köpte hon även bla en man-borste och lite godis till ponnyn. Och jag köpte typ bara mat och fika till oss.............hm...

Inne på mässan fanns en paddock där det var en del uppvisningar
 
´
Efter alla inköp gick vi in på arenan där vi intog vår lunch, en pastasallad som vi gjorde sent kvällen innan. Gott. Nere på planen tittade vi på agility, gymkhna och körning av ett fyrspann.
 
Vilket ös.
 
 
Sedan blev det frihetsdressyr med Bo Jennå
 
HM presenterade även sina två nya ryttare,
Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson har fått sällskap av bröderna Nicola och Olivier Philippaerts i HM-teamet.
Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson har fått sällskap av bröderna Nicola och Olivier Philippaerts i HM-teamet. Bild snodd/lånad från internet.

 
 
 
Efter det var det paus och vi fick byta platser.

Sedan blev det dressyr.
Det är helt fantastisk att se hur ryttarna och hästarna dansar och ibland nästan svävar fram.
 
 
 
Kvällen avslutades med hoppning där Peder Fredricsson vann, vilket tryck det var i arenan, taket lyfte, härligare avslutning går ju knappast att få.
 
 
En låååång men rolig dag.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar